Consultanta si solutii tehnice

Consultanta si solutii tehnice

Solutii integrate (consultanta, proiectare, executie, livrare) pentru roti, senile si trenuri de rulare de orice tip, dimensiune sau aplicatie. Up-grade alternativ, optimizare cu aplicatia de lucru, solutii si produse dupa ultimele tehnologii. Aplicatii in transportul uzinal-industrial, aeronautic, naval, material handling, cariere si minerit, reciclare si managementul deseurilor de orice fel, constructii de masini, practic in orice domeniu unde exista o roata in miscare. Fiecare aplicatie are solutii particulare, de aceea va rugam sa ne spuneti experienta de acum si ceea ce doriti sa obtineti.

JANTE Proiectare executie

JANTE Proiectare executie

Gama completa de roti, jante si inele, pentru aplicatii industriale, constructii, minerit, cariere, etc. fabricate la standarde ETRTO. Livram la comanda orice dimensiune de janta pe baza masuratorilor dvs.

ROLE VULKOLLAN

ROLE VULKOLLAN

Nu exista practic activitate industriala sau domestica unde sa nu intalnim roti sau role.

ANTIPANA

Lichid de etansare preventiva, cu rol in a proteja anvelopele de pierderile de presiune, pene si explozii. Produsul etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil. Produsul isi pastreaza eficacitatea pe intreaga durata de viata a anvelopei, fara a necesita lucrari de intretinere suplimentare. Protejeaza mediul si ofera soferilor un plus de siguranta.

LAME STIVUITOR

LAME STIVUITOR

Aplicația dumneavoastră necesită o soluție specială? Utilizați deja o furcă personalizată și aveți nevoie de o înlocuire sau de o versiune mai nouă?

SOLITYRE vă oferă o gamă largă de soluții posibile. Peste 30.000 de tipuri diferite de furci sunt gestionate în baza noastră de date, iar numărul acestora crește zilnic. Furcile care nu există încă vor fi dezvoltate pentru tine. Pe baza experienței avem know-how și resursele pentru a răspunde în mod optim nevoilor dumneavoastră.
Facilități de producție de ultimă generație, cu un parc extins de mașini, combinate cu un sistem de control al producției de înaltă performanță, oferă posibilitatea și flexibilitatea de a vă oferi QualityFork optim.

Indiferent dacă producție de mare volum sau articole individuale, noi o facem.

SENILE

SENILE

Senile din cauciuc sau otel-cauciuc, pentru tractoare agricole, combine agricole, miniexcavatoare sau alte echipamente senilate.

LANTURI

LANTURI

Solutii tehnice cu lanturi si plase de lant pentru pentru aplicatii diverse in cariera, minerit, exploatari forestiere, gheata sau zapada care va ofera atat cresterea aderentei si tractiunii, reducerea consumului specific de carburant, dar si protectia anvelopelor.

ECHIPAMENTE

ECHIPAMENTE

Prese si dispozitive, furci, rampe de incarcare specializate pentru montajul anvelopelor pline.

MATERIALE COMPOSITE

Pulberi de cauciuc, vata textila, vata de otel, rezultate din reciclarea anvelopelor. Fibra de sticla, fibra de carbon, fibra de bazalt, fibra de aramida,  taiate sau tesaturi.